En ole masturboinut.Viimeksi muistaakseni kaksi viikkoa sitten. Olen jostain syystä kaivannut miehen kosketusta liikaa. Seksiä. Mieluummin odotan pienessä puutteessa kuin olen täysin tavoittamattomissa jos mies tekeekin jotain.

Eilen se teki, eikä selibaattini toiminut.

Mies tuli suihkusta raikkaana ja tuli rakastavasti silittelemään sohvalla lojuvaa minääni. Kiipesi päälleni lempeän laiskasti silittelemään. Kätensä vaeltelivat pepullanikin, ohimennen sipaisivat rinnan yli. Minä kuuntelin itseäni ja yritin pysyä rentona ja keskittyä kosketuksiin. En puhunut mitään, vaikka mieli teki kysyä mitä toinen (muka) aikoo. Kosketukset eivät säväyttäneet, joten hengitykseni ei syventynyt ja silitin häntä yhtä hellän intohimottomasti. Tuntui pehmoisalta ja hyvältä. Pian mies änkesi viereeni sohvalle makaamaan ja halimme hetken.

Velvollisuudentuntoista, ajattelin. Velvollisuudentuntoista, velvollisuudentuntoista. Se se sana on. Sillä tavalla hän koskettaa minua tehdessään aloitetta.

Lopulta lähdin hammaspesulle. Yllättäen en ollut juurikaan turhautunut. Helliminenkin on mukavaa. Sängyssä vielä hetken silittelimme, kunnes otimme unietäisyyden.

Runkata vai ei, kas siinä kysymys.